Új igazgatóval erősít az Energiaklub

Örömmel adunk hírt arról, hogy szeptembertől új ügyvezető igazgató, Orbán Gábor erősíti az Energiaklub csapatát.

Gábor a versenyszférából érkezett a civil szektorba: közgazdász-marketing szakemberként 17 évig dolgozott a piackutatásban. Pályafutása alatt sikeresen épített fel és vezetett különböző piackutatási osztályokat. Ügyvezető igazgatóként feladata elsősorban a kiegyensúlyozott, sikeres működés megteremtése, és a forrásszervezés megújítása, fejlesztése.

„Mindig elismeréssel követtem az Energiaklub tudását, felkészültségét és tenni akarását egy élhetőbb, jobb jövő érdekében. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy segíthetem a 26 éves szervezet munkáját. Az Energiaklub stratégiája továbbra is változatlan: olyan jövő megteremtéséért dolgozunk, amelyben épületeink sokkal kevésbé pazarolják az energiát, amelyben kihasználjuk a lehetőségeinket a megújuló energiaforrások területén, és amelyben nem építünk atomerőművet, mert nincs rá szükségünk.” - mondta Orbán Gábor.

Ügyvezető igazgatóként feladata elsősorban a kiegyensúlyozott, sikeres működés megteremtése, és a forrásszervezés megújítása, fejlesztése.

„Már az első hetek is igazolták, hogy jó döntést hoztam, amikor a for-profit szférát elhagyva egy civil szervezethez csatlakoztam. Nagyon pozitívnak látom az Energiaklub jelenlegi helyzetét és lehetőségeit, és ezt nem csupán az elmúlt hetek egyik nagy közbeszerzési sikere mondatja velem. Szervezetünk erős szakmai tudása és a piaci szemlélet szinergiája olyan alapot ad, ami tovább erősíti az Energiaklubot.” – mondta az új vezető.

Az Energiaklub szakmai vezetését a továbbiakban is Fülöp Orsolya szakmai igazgató végzi, míg az Energiaklub elnöki tisztségét változatlanul Ámon Ada tölti be.